Stołówka szkolna
Cena obiadu dwudaniowego - 4,50 zł
Przyjmowanie opłat za obiady uczniów Do 10 KAŻDEGO MIESIĄCA
W godzinach: od 7:30 - 14:30
przerwa : od 12 30 do 13:30
Bardzo proszę o bezwzględne przestrzeganie w/w terminu, gdyż po jego upływie w razie nieuregulowania płatności, uczeń będzie skreślony z listy korzystających z obiadów w stołówce szkolnej.
Opłatę można uiścić gotówką na miejscu lub wykonać przelew na konto.
Informujemy, że 22 lutego 2019r. nastąpiła zmiana rachunku bankowego, na który należy wpłacać należności za obiady.
nr konta: 22 8627 1011 2001 0053 1878 0002
W przypadku nieobecności ucznia prosimy o zgłoszenie jego rezygnacji z obiadu do godz. 8 30 danego dnia osobiście lub telefonicznie nr tel. 13 446 37 54
Nieobecności niezgłoszone nie będą odliczane od kosztu obiadu.
Koszt obiadów w miesiącu grudniu 2019r. wynosi 58,50 zł
Prosimy o dokonanie płatności w terminie do 10.12.2019r.
Obiady wydawane są w dni nauki szkolnej w godzinach od 11 25 do 13 35.
JADŁOSPIS
Dzień |
Data |
Obiad Składniki |
Poniedziałek |
09.12.2019
|
Zupa pomidorowa z makaronem- (makaron pszenny ,przecier pomidorowy ,warzywa, seler pieprz, maga, wegeta natura ,śmietana ) Lencz zapiekany z cebulką ,ziemniaki, sałatka z zielonych pomidorów(kiełbasa wieprzowa, cebula, olej, pomidory, papryka) |
Wtorek |
10.12.2019
|
. Barszcz czerwony z jajkiem-(wywar z kości drobiowych i wieprzowych, sól, pieprz ,maga,jajko kwasek cytrynowy, koncentrat buraczany,ziele angielskie, liść laurowy, buraki, kminek, mąka, cukier,śmietana Potrawka z indyka z warzywami i kluskami śląskimi –(mięso indycze, masło, cebula, , pietruszka, papryka, pieprz, kucharek ,mąka ,śmietana, sól, marchew, pietruszka |
Środa |
11.12.2019 |
Zupa kalafiorowa z ziemniakami-(ziemniaki, kalafior ,seler, marchewka ,śmietana, wywar z kości drobiowych, maga, pieprz ,mąka, vegeta natura ) Gołąbki w sosie pomidorowym-(kapusta, sól, ryż, mięso wieprzowe, cebula, pieprz, wegeta ,przecier pomidorowy,mąka, śmietana, natura,warzywko,wywar z kości wieprzowych.) |
Czwartek |
12.12.2019
|
Rosół z tartym ciastem-( wywar z mięsa drobiowego, warzywa, seler, tarte ciasto, maga, pieprz, wegeta natura Kolczatki, ziemniaki, surówka-(filet drobiowy, mąka ziemniaczana, jaja, pieprz, cebula ,pieczarki, wegeta natura,sól, mąka pszenna |
Piąek |
13.12.2019 |
Zupa grochowa- (groch, jarzyny ,seler, warzywko,,pieprz, maga) Pierogi ruskie - (mąka ,jajka, ziemniak ,ser, pieprz, masło) |
Podkreśleniem zaznaczono alergeny występujące w posiłkach zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011
ROZKŁAD LEKCJI I PRZERW
1. 8 00 - 845 przerwa 5 minut
2. 8 50 - 9 35 przerwa 10 minut
3. 9 45 - 1030 przerwa 10 minut
4. 10 40 - 11 25 przerwa 15 minut
5. 11 40 - 1225 przerwa 15 minut
6. 12 40 - 13 25 przerwa 10 minut
7. 13 35 - 14 20 przerwa 5 minut
8. 14 25 - 15 10 przerwa 5 minut